اخبار گردشگری

۱۰ توصیه برای بهتر بستن چمدان

آیا جا دادن لوازم زیادی که قرار است همراه خود به سفر ببرید، یکی از دغدغه‌های سفر شماست؟ آیا مدام دل‌تان شور می‌زند که نکند اضافه بار داشته باشید؟ این فقط مشکل شما نیست.، همه‌ی ما در سفر تجربه‌های گوناگونی با چمدان یا کوله‌های سفرمان داشته‌ایم، از نشت شامپو و کرم به لباس‌ها تا وسایل بی‌مصرفی که برده‌ایم و دست‌نخورده برگردانده‌ایم. بعضی وقت‌ها که سفر فوری پیش آمده، بستن چمدان نگرانی بزرگ‌مان بوده و مدام در خانه از این‌طرف به آن‌طرف رفته‌ و چیزی را برداشته‌، چپانده‌ایم توی آن. اگر تدبیر و درایت‌ شما زبانزد همه است که هیچ، اما اگر هنوز به آن درجه از کاربلدی نرسیده‌اید، برای شما راهکارهایی را توضیح می‌دهیم که در بهترین شیوه‌ی بستن و حمل چمدان در سفر به کارتان می‌آید.

۱)   لوازم مورد نیاز را یادداشت کنید:

تا حالا پیش آمده به سفر تفریحی مثلا لب دریا بروید و وقتی تصمیم گرفته‌اید تن به آب بزنید، دیده‌ باشید لباس شنا یا دمپایی و حوله را فراموش کرده‌اید؟ این توصیه مخصوص آدم‌های فراموشکار است. یک دفترچه‌ی یادداشت کوچک بردارید و هر صفحه را به یکی از روزهای سفرتان اختصاص دهید و لوازمی را که برای هر روز یا هر فعالیت احتیاج دارید، در آن صفحه بنویسید. سپس، هنگام بستن چمدان وسایل‌تان را به ترتیبی که توی فهرست‌تان نوشتید، جمع کنید.

۲)  به وزن بیش‌تر از قیافه اهمیت بدهید:

هنگام خرید چمدان لازم نیست حتما آخرین مدل‌های گران‌قیمت برندهای مشهور و طراحان معروف یا زیباترین چمدان‌ها را بخرید، این‌طوری حتی چمدان‌تان را بیشتر در معرض دید دزدهایی که توی فرودگاه می‌پلکند قرار می‌دهید. اولین عاملی که باید هنگام خرید چمدان در نظر بگیرید، وزن آن است. سعی کنید چمدانی انتخاب کنید که علاوه بر باکیفیت بودن قفل و بست‌ها، خودش هم سبک باشد.

 

 

۳)  در مصرف جا صرفه‌جویی کنید:

برایتان پیش آمده که وقتی به هتل می‌رسید و چمدان‌تان را باز می‌کنید، با توده‌ای از لباس اتوکردنی مواجه شوید؟ برای جلوگیری از چروک شدن لباس‌ها، به‌جای تا کردن آن‌ها را لوله (رول) کنید. این‌طوری جای کمتری هم در چمدان می‌گیرند. اگر می‌خواهید باز هم در مصرف جا صرفه‌جویی کنید، لباس‌های رول‌شده را داخل کیسه‌های وکیوم بگذارید و هوای داخل‌شان را با جاروبرقی بکشید (استفاده از این کیسه‌ها به‌خصوص برای آن‌هایی که مهاجرت می‌کنند و مجبورند بار زیادی با خودشان ببرند خیلی مؤثر است).

۴)  در استفاده از زیپ‌کیپ کوشا باشید:

در هر سفری شما یک‌عالم خریده‌ریز لازم دارید که همراه خودتان ببرید: لوازم بهداشت شخصی، شارژر موبایل، شارژر دوربین، هدفون و… . برای این‌که این وسایل هنگام جابه‌جایی و پرواز توی چمدان‌تان پخش‌وپلا نشوند، خرده‌ریزهایتان را دسته‌بندی کنید و در زیپ‌کیپ‌های جداگانه بگذارید و در چمدان قرار دهید. این‌طوری بعد از باز کردن چمدان، با سیم‌های درهم‌گوریده‌ مواجه نمی‌شوید.

۵)  جلوی نشت را بگیرید:

یکی از راه‌های جلوگیری از نشت مایعات درون قوطی‌های شامپو و کرم و لوازم بهداشتی،‌ این است که درپوش آن‌ها را بردارید، یک تکه از کیسه‌ی پلاستیکی ببرید و روی درِ آن‌ها قرار دهید و بعد درشان را ببندید. برای محکم‌کاری بیشتر می‌توانید با نوارچسب، درپوش‌ها را چسب‌کاری کنید.

۶)  برای مبادا جاساز پول داشته باشید:

این راهکار بیشتر برای مواقع ضروری است؛ یعنی مثلا وقتی خدای ناکرده در سفر مورد سرقت قرار می‌گیرید. برای جاساز کردن پول در یک جای مخفی، یک قوطی خالیِ ضدعرق (برای آقایان) یا رژ لب تمام‌شده (برای خانم‌ها) را حسابی تمیز و خشک کنید و مقداری اسکناس را لوله کنید و داخل آن بگذارید. این بهترین جاساز برای پنهان کردن پول است.

۷)  در قوطی پن‌کیک پنبه بکارید:

برای خانم‌ها زیاد پیش می‌آید که بعد از پرواز با پن‌کیک‌ها و سایه‌چشم‌های خردشده مواجه شوند. جلوگیری از خرد شدن لوازم آرایش پودری‌تان، روی پودر فشرده پنبه بگذارید و بعد در آن را ببندید و با خیال راحت به بستن چمدان بپردازید.

۸)  به داخل کفش‌ها هم رحم نکنید:

خودتان بهتر از ما می‌دانید که در بستن چمدان، فضای خالی مانند زمین مرغوب در بالاشهر ارزشمند است. پس حسابی از فضا به‌طور بهینه استفاده کنید. مثلا جوراب‌هایتان را لوله کنید و همراه یک سری خرده‌ریز کوچک توی کفش‌هایتان بگذارید.

 

 

۹)  به‌روز باشید، اگر نیستید، سبک‌بار سفر کنید:

اگر هنوز با تکنولوژی روز اُخت نشده‌اید و کار کردن با موبایل‌های هوشمند و اینترنت را خوب بلد نیستید و در سفر عادت دارید از کتاب‌های راهنما استفاده کنید، بهتر است برای جلوگیری از سنگین شدن بار، آن‌ بخش از کتاب‌های راهنما را که برایتان مهم‌تر است، کپی بگیرید و همه‌ی کتاب‌ها را دنبال خودتان نکشید.

۱۰)  متفاوت باشید:

این روزها بیشتر وسایل شبیه هم ساخته می‌شوند، نمونه‌ی بارزشان، چمدان‌ها و کوله‌پشتی‌ها هستند. ممکن است چمدان‌تان خیلی خاص باشد، مثلا قرمز با خال‌خال‌های زرد، ولی قبول کنید خیلی کم پیش می‌آید کسی این‌قدر خجسته‌دل و فرخنده‌حال باشد. بنابراین برای این‌که چمدان خود را به محض آن‌که روی نقاله‌ی بار فرودگاه آمد بشناسید و با چمدان‌های دیگر اشتباه نگیرید، آن را به روشی از بقیه متمایز کنید. بعد از بستن چمدان، دور دسته‌ی آن برچسب یا تگ، روبان رنگی، بند کفش یا کاموای رنگی یا هر ریسمان نخیِ تمیز و زیبای دیگری ببندید و به‌این‌ترتیب چمدان‌تان را متمایز کنید…

خب، حالا شما هم خبره‌ی امرِ بستن چمدان محسوب می‌شوید. اگر عازم سفرید، سراغ دفتر یادداشت‌تان بروید و شروع کنید به فهرست‌برداری و تا آخرین مرحله را به‌دقت و موبه‌مو اجرا کنید. سبک‌بار باشید و اگر به سفر تفریحی می‌روید، خوش بگذرد و اگر راهی سفر کاری هستید، برایتان آرزوی موفقیت می‌کنیم.

بازگشت به لیست

نوشته های مشابه